" SEGMEN Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku ! "



hambek kow kali aku nak join segmen cik lisa plak..cm best je segmen nie...hihihih...
korang lau nak join ni klik cnie tau....jgn lupa plak folow cik lisa ni..tak folow i cubit kang hahahah

link yang sy suka 
jeng jeng jeng 

kenape sy sukew blog cik lisa ni?
mesti la sebab beliau la bnyak ajar toturial blog n dalam mase yang sme telah mengensemkan blog sy yang tak bape hensem ni....sy silent reader die hihihihi
pas tuu blog die ni sngat syiok la...

pe sebab sy suka blog ni??
mesti la blog ni cun....jgn kembang ye cik putry weksss...
entry pun sngt menarik...menarik ke?? haahhahahaha
and die ni sejak kebelakangan nie selalu join segmen
i dont know y...huuhu

haa ni lagi blog aku ckup suka..selalu bcew blog nie
banyak knowledge yang aku dpt dr sni...hihihi


soooo blog yang menarik peratian aku adalah 3 blog di ats hihihii
chillll
eh lupe nak bg tau for yr information cik lissa sy dah like fanpage nie
ihihih


Terima kasih kerana sudi baca entry Areyl.. Like jika suka

10 Budak Manis:

Lyssa Faizureen said...

eitt . blog Lyssa pun terselit sekali ? haha . thnx ! btw , thnx jugakk sebab join taww ? ^^

Fazira Misrie said...

Haii :)) Salam kenal!
Jom visit blog kitaa !
http://faziera-misri.blogspot.com/

Syieda_Joy™ said...

syieda dtg dr blog lyssa.. jom ke blog syieda.. =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Run Away said...

selamat malam..salam kenal....;d

Run Away said...

selamat malam..salam kenal....;d

nurul nabila bt medan said...

hye..nabila dtg dri segmen Kak Lyssa
salam kenal ^^


http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Noorul Amera Adnan said...

follow u dari segmen lyssa >.< jemput singgah blog saya jugak : SEGMEN SERIUS BLOG INI MENARIK

Ms Ef Abas said...

sambung jalan-jalan di pagi ahad sempena segmen cik lyssa semalam.

jom singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. blog simple yang memuatkan cerita bersambung hasil tulisan sendiri.

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

Ku Azhar said...

waaaahhhhh!!! terbaeek!! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...