Blogger! Jom Kenal



tadi dok main-main kat blog orang sambil tuu jd silent reader...pas tuu terjah plak blog cik genk nie....
wahhh memang sangat menarik "segmen jom kenal" jd aku pun nak join gak segmen Bloger! jom kenal..hihih

eh lupe nak bagi tau kepada yang nak join segmen nie u all boleh la folow blog cik genk ni ..nak join ni mmg wajib folow blog cik genk..aku pun folow gak blog cik genk ni..tp baru folow je hihihi

pas tuu tajuk entry u all mesti la tajuk ni ea Blogger! Jom Kenal haa nampak tak aku dah besar kan font tuu hihih kalau tak nampak pakai sepek mata ea..korang jangan lupa plak letak banner yang cik genk wat kan tuu...pas tuu letak la link segmen cik genk ni haaaa

citer la skit sal latar belakang korang sal blog korang ea...dah setel seme syarat-syarat nie korang leh bagi link korang kat cik gek corner....korang klik je cik genk corner ni
tarikh tutup  22 oct 2011 11.59pm


Latar belakang aku

aku wan mohd azril bin wan abdul rahman
asal terengganu besut
umur aku 22 thn
aku baru je nak tau sal selok belok blog
blog aku ni sal life aku..and bnyak citer sal students kem yang penah aku libat kan diri

haaa pada siapa2 yang berminat ngan segmen nie koran jang lupe folow cik genk ea...tq...hihihi

Terima kasih kerana sudi baca entry Areyl.. Like jika suka

7 Budak Manis:

c genk bah ne said...

Maksi sebab sudi join Hehehe

tadi tu awak salah hantar link,awak hant link blog bukan link entri ini..tapi tak mengapalah..genk dah betulkan link awak,dan genk dah senaraikan link entri segmen ini..
jom terjah blogger lain..^^


JOM TERJAH PESERTA LAIN

Cda CdOot said...

Singgah !!

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Diyana Ali said...

hai salam kenal, dtg dr segmen sama.jemput dtg blog sy :)

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah sini dari segmen gek.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
nak kenal boley tak ? hehe :)
meh laa gi blog ryn jugakk..
btw, ryn sudaa follow cnie taw !

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

~ ADANDO ~ said...

salam perkenalan dan persahabatan.

from: adando.blogspot.com

Haniada said...

dtg dari segmen yg same..
selamat berkenalan.. :)
jom singgah cniey pulak..
http://bloggerhaniada.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...