Taman Rekreasi Lubuk Jek dalam ingatan

selamat malam semua..tengah-tengah malam cam ni aihh malam ke? pagi la kot sebab skang pukul 2.29 am dah..Aku nak share sikit gambar-gambar aku pegi taman rekriasi lubuk jek...kenape nama lubuk jek aku pun tak tau -_-'oopsss sebelum terlupa lubuk jek ni aku pegi ngan kawan-kawan aku ... 


tengok masing-masing muka ceria je..tapi kawan aku yang sorang tuu yang pakai baju putih tuu muka ketat je
tak tau la ade masalah ape *padahal takut ade ikan pirana*


apa lahhh ikan emas aku wat kat umah tuu yep?? *berfikir sejenak*


bibir aku muncung nak tiru style perempuan di abad ini bergambar eeeuwwwww
yang kawan aku sorang tuu nak minum air dahaga sangat gamak nye...


kawan-kawan paling best.....


Ni la geng - geng pemain gitar terhebat...diorang semua ni penah dpat award tau..tak caye??
aku pun tak caye


nie pun ikut jugak..tengok selipar die from luar negara tu tau... mane ade jual kat malaysia...
kat jepun je ade tuu

korang nak pegi lubuk jek??? korang semua pegi la..kat lubuk jek sangat best... bawak family berkelah sambil tenangkan fikiran ceewahhhhh....ok itu je nak share dengan korang .....




Terima kasih kerana sudi baca entry Areyl.. Like jika suka

3 Budak Manis:

Eena Arrina said...

hey areyl..nice blog...comey..mcm areyl jugak.ngehekk.nyway,follow here.ena jd follower ke 100.agak2 bertuah tak?hihi. btw, jom exchange banner. ena letak banner awk kat blog ena.n awk letak banner ena kat blog awk for promotion. amacam? :)

smilenajah93 said...

wahhhh ! seronoknye bercuti ~ :)

p/s :singgah sambil follow awak :)

Admin said...

nice share

Thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...